top of page

Whatsapp'ı bırakıp Instagram'ı kullanmaya devam edenler, komiksiniz!

WhatsApp'ın kullanıcılarına yönelik "zorunlu güncelleme" kararının ardından, kıyamadıkları çok gizli mesajlarının, fotoğraflarının ve bilgilerinin Facebook tarafından erişilebilir olmasına izin vermek istemeyen yurdum kullanıcıları Turkcell uygulaması olan BiP'e akın etmiş.


Boykot büyük desenize!


Instagram'da yaşantısının neredeyse her anını story ile ifşa eden, hangi an nerede bulunduğunu duyuran, herkese açık hesaba sahip olmaktan imtina etmeyen sevgili yurdum insanı, aynı şirketin başka sosyal medya mecrası olan Instagram'ı kullanmaya devam ederken Whatsapp verilerinin Facebook ile de paylaşılması konusunda neden panikledi anlamış değilim.


Hele o Facebook'a kopyalanıp yapıştırılan yazı nedir Allah aşkına! İzin vermiyorum dediniz diye sözleşmeye uyulmayacak mı? Sözleşme yenilendi; izin veriyorum maddesi var. Eğer kullanmaya devam ediyorsanız, uygulamakla yükümlüsünüzdür. Sözleşme güncellenen haliyle hoşunuza gitmiyorsa, Facebook kullanmayı bırakırsınız.


6 ay deneme süresine ilişkin işverenle bir sözleşme imzaladığınızı düşünün. 2.ayınızda bir dilekçe verip, 6 ay süresini kabul etmediğinizi beyan etmeniz, 6.ayın sonunda performans yetersizliği nedeniyle iş aktinizin feshi durumunda o dilekçeyi ibraz etmeniz kararın değişmesinde ne kadar etkili ve geçerliyse, bu durumda Facebook duvarına yazdığınız yazı da o kadar geçerlidir. (İşveren tarafından alay mevzusu olmanız da cabası... )


Madem verileriniz o kadar kıymetli, Facebook'u silin cicim. Ama lütfen Instagram 'ı kullanmaya devam edin emi! 😁



27 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kılıçdaroğlu Neyin Peşinde?

Bir insan düşünün hesap uzmanı olsun, SSK Genel Müdürlüğü yapmış olsun, ondan sonra gaf üzerine gaf, laf-ı güzaf... Son ettiğin...

ความคิดเห็น


bottom of page